Yritys

VIHI:n historia

Idea VIHI-projektiin syntyi kiinteistöalan uudistustarpeesta.

In and Out Oy toimii kiinteistönvälittäjinä Etelä-Karjalassa vuodesta 2008 ja sillä on kokemusta kaikenlaisten kiinteistöjen myynnistä. Törmäsimme mm. seuraavanlaisiin vaikeuksiin: miten markkinoida hiljaisessa myynnissä olevia kohteita, kuinka saadaan hinnakkaille kohteille laaja ja tehokas markkinointi, miten saadaan ostotoimeksiantajalle kohteita valittavaksi? Tällaisten kohteiden markkinointi, esimerkiksi lehdissä ja nettisivustoilla maksaa melkoisesti, eikä ole välttämättä tehokasta. Yrityksessä mietittiin, miksei tähän voisi saada apua muilta toimijoilta, jotka voisivat antaa vihjeitä potentiaalisista ostajista ja näin hekin voisivat ansaita siitä. Miten voitaisiin järjestää niin, että kaikki osapuolet hyötyvät?

Markkina-analyysin perusteella havaittiin, että tähän ei markkinoilla ole sopivaa palvelua. Siis tarvitaan uusi tuote tätä varten ja Business Finlandin tuella palvelu toteutettiin.

Sille annettiin asiaa kuvaava nimi VIHI. Se hyödyttää sekä yrittäjiä tulojen kasvun myötä, että asiakkaita myynnin tehostuessa.

Tämä palvelu on luotu joustaville ja eteenpäin katsoville kiinteistöalan toimijoille.